Madame är stolt över att introducera Madeleine, den erfarna konferensvärdinnan som sätter en personlig prägel på varje evenemang. Men vem är egentligen Madeleine?


En lokal talang
Madeleine är Värnamo-född och uppvuxen, och vid sina 23 år har hon redan gjort avtryck som en av Madames betydande personligheter. Året 2018 blev en vändpunkt när hon, efter att ha genomfört restaurang- och livsmedelsprogrammet på Figy, fann sitt hem på Madame. Hennes kärlek till restaurangbranschen har varit tydlig från början och fortsätter att växa.

Rollen som Konferensvärdinna
Madeleine delar gladeligen med sig av sitt arbete som konferensvärdinna hos Madame. Hennes dagliga ansvar sträcker sig från att leverera fika till att ge teknisk hjälp och säkerställa smidig logistik under hela konferensdagen. Hon är den viktiga länken mellan gäster och kollegor, vilket gör att bokningar hos Madame blir enklare för alla.

Konkurrenskraftiga konferenser hos Madame
Vi ställde frågan: Vad gör Madames konferenser så konkurrenskraftiga? Madeleine pekar på flera faktorer. De vackra lokalerna, Madame och Gummifabriken, ger en WOW-känsla med sin historia som sträcker sig 100 år tillbaka. Gäster från hela Sverige och världen imponeras av atmosfären. Dessutom är tekniken för digitala möten integrerad i flera lokaler, och utrymmen finns för möten av olika storlekar – från 2 till 400 personer. Med över 6 års erfarenhet har Madame-teamet den kompetens som krävs för att göra varje konferens minnesvärd. De stensäkra kockarna och det egna bageriet ser till att varje gäst får smaka på Madames kärlek till mat. Samarbetet med Aventi, ett eventbolag, ger även möjligheter till roliga quiz och aktiviteter för att avrunda konferensdagarna på bästa sätt.

Bidraget till framgångsrika konferenser – Personlig service
Madeleine betonar vikten av personlig service för att skapa framgångsrika konferenser. Att vara tillgänglig, lyhörd och skapa en atmosfär där gästerna känner sig väl omhändertagna är kärnan i hennes arbete.

Det bästa med arbetet
Avslutningsvis delar Madeleine med sig av det bästa med sitt arbete – mötet med människor och företag. Att knyta band med återkommande gäster och företag som återvänder är verkligen det mest givande och bekräftande för oss på Madame Brasserie & Café. Dessutom gör härliga och roliga kollegor varje dag på arbetet extra speciell!

 

Är du intresserad av att få mer information om Madames konferenser och konferenspaket?
Läs mer här!