Julmiddag & Pianobar

I matsalen hos Madame firar vi in julen med fantastisk julmiddag till toner från pianobaren som är live dessa kvällar

Läs mer och boka

Söndagsjulbord

Madame serverar ett stort hemlagat julbord söndagar i advent.
Bjud in familj och vänner, eller varför inte företagets medarbetare med respektive och njut i lugn och ro av vårat klassiska julbord

Läs mer och boka

Lunchjulbord

Serveras vardagar 12.00-14.00 från 7 december.

Läs mer och boka

Julfrukost

varje fredag i advent 8.00 – 9.00 med start 27/11 serverar vi julfrukost i matsalen. Välkommen att njuta av risgrynsgröt, skinksmörgås och nybakad lussekatt.

Boka Julfrukost

Julbrunch

Varje lördag i advent dukar Madame upp sin härliga brunch ”Christmas edition”. Välkomna att njuta av stans bästa brunch, med juliga toner.

Läs mer

Julens Catering

Tänk att få bjuda på ett himmelskt julbord på företaget, eller kanske hemma. Vi gör detta möjligt med ett komplett och helt underbart julbord, precis vart du vill.

Läs mer och boka

Företagsgåvor / Presenter

Vill du ge bort en god julgåva till dina medarbetare, nära eller kära? Nyhet för i år är våra julgåvor som vi packar med godsaker och du ger bort!

 

Läs mer och beställ

Julkasse Madame

Fylld av godsaker från Madames julbord med fokus på produkter från vårt bageri och kök samt närproducerat.
Perfekt att ge bort till familj och vänner, medarbetare och kunder eller att beställa till jul om du inte vill stå i köket.

Läs mer

Fira nyår hos Madame

Välkommen att njuta av en härlig 5-rätters meny innan 12-slaget.

 

Läs mer

Nyårsmiddag hemma

Vill ni fira in det nya året i hemmets lugna vrå? Då passar vår Nyårsmeny för avhämtning. Färdig att servera med några få instruktioner.

Läs mer

Insamling till UNICEF

Vi vill att vårt företag ska betyda mer för fler människor och vi har valt att bl a stödja Unicefs arbete med att förverkliga barns rättigheter. Insamlingen är bara en del av vårt arbete som handlar om våra medarbetare och kunder liksom leverantörer och andra aktörer som på olika sätt kommer i kontakt med vårt företag.

Var med och bidra!