Lunch
Madame serverar lunch vardagar 11,30-14,00. Varje dag finns tre dagens lunch, en rätt som varierar per dag, en veckans fisk och veckans vegetariska. Vi serverar också Plat du Jour och affärslunch. Dessa kan variera på plats men går, till skillnad från dagens lunch där vi tar emot gäster löpande, att boka via vår bordsbokning. Varmt välkommen!
Vecka 46
Dagens lunch
Dagens lunch serveras måndag-fredag kl. 11.30-14.00. Inklusive bröd, sallad, bordsvatten, kaffe och kaka.
150kr
Måndag
Stekt rimmat sidfläsk med löksås, rårörda lingon och kokt potatis
Tisdag
Kokt rimmad oxbringa med dijonsenapssky, pepparrotskräm och rostade rotfrukter
Onsdag
Viltfärslimpa med trattkantarellsås, rårörda lingon, baljväxter och persiljepotatis
Torsdag
Kryddig gryta på gårdskyckling, chorizo, rostad paprika och örter, serveras med vitlökskräm och ris
Fredag
Helgrillad fläskytterfilé med pepparsky, sauterade grönsaker och potatisgratäng
Veckans vegetariska
Cannelloni fylld med ricotta och spenat, toppas med torkade tomater, svarta oliver och rostad mandel
150kr
Veckans fisk
Havets Wallenbergare med vitvinssås, gröna ärtor, citron och potatispuré
160kr
Lunchkort
Ger 10% rabatt. Gäller vardagar 11.30-14.00. Med Lunch hos Madame-kort ingår alla tre alternativ till samma pris.
Vecka 46
Plat du Jour
Madames plat du jour är dagens rekommenderade tallrik från köksmästaren som serveras till konferensgäster och förbokade sällskap vid bokade bord. Bokas senast 17.00 dagen före ankomst via vår bordsbokning.
Måndag
Madames köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré
Tisdag
Bakad laxrygg med kräftsås, konfiterade betor, isad fänkål och dillslungad potatis
Onsdag
Klassik Wallenbergare på kalv från svenska gårdar med brynt smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispuré
Torsdag
Torskfilé Grenoble med brynt smör, betor, kapris, dill och potatispuré
Fredag
Grillad flankstek med pepparsky, vitlökskräm, bakade tomater och pommes frites
225 kr




