Lunch

Meny vecka 13
Måndag

Kokt rimmad oxbringa med rotmos och skånsk senap

Tisdag

Lammfärsbiff med vitlöksyoghurt, paprika sås och rostad sötpotatis

Onsdag

Helstekt rapsgrisytter med senapsgräddsås, vinbärsgelé, haricot verts och purjolökspotatis

Torsdag

Grillad flankstek med rödvinssås, dragonkräm samt en varm potatis och primörsallad

Fredag

Idag långfredag serverar vi påskbuffé och plat du jour

Veckans vegetariska

Frasig getost med rödbetskräm, valnötter, aprikos och ugnsrostade rotfrukter

Dagens lunch & veckans vegetariska

Inklusive bröd, sallad, bordsvatten, kaffe och kaka.

146kr
Veckans fisk

"Bouillabaisse" Fisk och skaldjursgryta med tomat, saffran och vitt vin, serveras med aioli och kokt potatis

156kr
Vecka 13

Plat du Jour

Madames plat du jour är dagens rekommenderade tallrik från köksmästaren som serveras till konferensgäster och förbokade sällskap vid bokade bord. Bokas senast 17.00 dagen före ankomst via vår bordsbokning.

Måndag

Halstrad regnbåge med saffransås, bakade tomater, grönkål och smörslungad potatis

Tisdag

Majskycklingbröst med pepparsky, rostad blomkål och grön ärtrisotto

Onsdag

Kolja bourgignon med rödvinssås, rostat sidfläsk, champinjoner, steklök och potatispuré

Torsdag

Långbakad lammstek med rosmarinssky, bakad tomat samt potatisgratäng med vitlök, örter och gruyere

Fredag

Kall inkokt lax med dillmajonnäs, bukettblomkål, dressad fänkål och kokt potatis

Alltid på Madame

Madames köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré

215kr

Inkl. sallad, bröd, vatten, kaffe och kaka. Lunchen kan anpassas efter föranmäld specialkost.

Boka bord