Lunch

Madame serverar lunch vardagar 11,30-14,00. Varje dag finns tre dagens lunch, en rätt som varierar per dag, en veckans fisk och veckans vegetariska. Vi serverar också Plat du Jour och affärslunch. Dessa kan variera på plats men går, till skillnad från dagens lunch där vi tar emot gäster löpande, att boka via vår bordsbokning. Varmt välkommen!

Vecka 46

Dagens lunch

Dagens lunch serveras måndag-fredag kl. 11.30-14.00. Inklusive bröd, sallad, bordsvatten, kaffe och kaka.

150kr

Måndag

Stekt rimmat sidfläsk med löksås, rårörda lingon och kokt potatis

Tisdag

Kokt rimmad oxbringa med dijonsenapssky, pepparrotskräm och rostade rotfrukter

Onsdag

Viltfärslimpa med trattkantarellsås, rårörda lingon, baljväxter och persiljepotatis

Torsdag

Kryddig gryta på gårdskyckling, chorizo, rostad paprika och örter, serveras med vitlökskräm och ris

Fredag

Helgrillad fläskytterfilé med pepparsky, sauterade grönsaker och potatisgratäng

Veckans vegetariska

Cannelloni fylld med ricotta och spenat, toppas med torkade tomater, svarta oliver och rostad mandel

150kr

Veckans fisk

Havets Wallenbergare med vitvinssås, gröna ärtor, citron och potatispuré

160kr

Lunchkort

Ger 10% rabatt. Gäller vardagar 11.30-14.00. Med Lunch hos Madame-kort ingår alla tre alternativ till samma pris.

Vecka 46

Plat du Jour

Madames plat du jour är dagens rekommenderade tallrik från köksmästaren som serveras till konferensgäster och förbokade sällskap vid bokade bord. Bokas senast 17.00 dagen före ankomst via vår bordsbokning.

Måndag

Madames köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré

Tisdag

Bakad laxrygg med kräftsås, konfiterade betor, isad fänkål och dillslungad potatis

Onsdag

Klassik Wallenbergare på kalv från svenska gårdar med brynt smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispuré

Torsdag

Torskfilé Grenoble med brynt smör, betor, kapris, dill och potatispuré

Fredag

Grillad flankstek med pepparsky, vitlökskräm, bakade tomater och pommes frites

225 kr