Lunch

Meny vecka 7
Måndag

Gräddstuvad pyttipanna med hackad rödlök, hyvlad parmesan, inlagda rödbetor och äggula

Tisdag

Halstrad gårdskyckling med dragonsås, picklad lök och ugnsrostade rotfrukter

Onsdag

Korvstroganoff med rostad paprika, krispigt bacon och örter, serveras med ris

Torsdag

Klassisk kålpudding med skysås, rårörda lingon och kokt potatis

Fredag

Panerad fläskschnitzel med rödvinssås, kryddsmör, gröna ärtor, citron och rostad potatis

Veckans vegetariska

Krämig gnocchi med fröpesto, bakade tomater, rostade gulbetor, buffelmozarella och balsamico

Dagens lunch & veckans vegetariska

Inklusive bröd, sallad, bordsvatten, kaffe och kaka.

150kr
Veckans fisk

Koljafilé Grenoble med brynt smör, rödbetor, kapris och örtslungad potatis

160kr
Vecka 7

Plat du Jour

Madames plat du jour är dagens rekommenderade tallrik från köksmästaren som serveras till konferensgäster och förbokade sällskap vid bokade bord. Bokas senast 17.00 dagen före ankomst via vår bordsbokning.

Måndag

Grillad pluma från svenska gårdar med skysås, kål, samt en varm rotfruktssallad

Tisdag

Bakad röding med vitvinssås, stenbitsrom, fänkål och dillslungad potatis

Onsdag

Madames köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka, potatispuré

Torsdag

Nattbakad högrev med pepparsky, haricot verts och potatisgratäng

Fredag

Halstrat ankbröst med apelsinsky, druvor, rostad blomkål och potatispuré

Alltid på Madame

Madames köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré

225kr

Inkl. sallad, bröd, vatten, kaffe och kaka. Lunchen kan anpassas efter föranmäld specialkost.

Boka bord