Lunch

Meny vecka 4
Måndag

Biff Lindström med rödbetor och kapris, serveras med lingonsky, saltgurka och rostad potatis

Tisdag

Kokt rimmat fläsklägg med pepparrotssås, rotmos och senap

Onsdag

Ört och vitvinsbakad kalv med smörad dragonsky, senapspicklad morot och selleripuré

Torsdag

Viltfärslimpa med svampsås, lingon, bakad kål samt ett potatisstomp med örter och lagrad ost

Fredag

Grillat kycklingbröst med rostad vitlökssky, tomatkräm samt en rostad potatissallad med majs, lök och örter

Veckans vegetariska

Krämig quinoa med konfiterade betor, halloumi, rostade nötter, grönkål och kikärtor

Dagens lunch & veckans vegetariska

Inklusive bröd, sallad, bordsvatten, kaffe och kaka.

150kr
Veckans fisk

Pappardelle med skaldjur, saffran, tomater, vitt vin och parmesan

160kr
Vecka 4

Plat du Jour

Madames plat du jour är dagens rekommenderade tallrik från köksmästaren som serveras till konferensgäster och förbokade sällskap vid bokade bord. Bokas senast 17.00 dagen före ankomst via vår bordsbokning.

Måndag

Raggmunk med stekt rimmat sidfläsk och rårörda lingon

Tisdag

Fiskgryta med musslor, forellrom, rostad kavring, rotfrukter och dill

Onsdag

Ört och honungsstekt kycklingbröst ifrån Knäred med smörad dragonsky, picklad rödlök och ugnsrostade rotfrukter

Torsdag

Pannbiff på kött ifrån Hagshult med brynt lök, senapssky, rårörda lingon och potatisstomp med örter och lagrad ost

Fredag

Halstrat ankbröst med apelsinsky, variation på kål och potatispuré

Alltid på Madame

Madames köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré

225kr

Inkl. sallad, bröd, vatten, kaffe och kaka. Lunchen kan anpassas efter föranmäld specialkost.

Boka bord