I den lilla men livliga staden Värnamo, känd för sin strategiska placering mellan Sveriges väst- och östkust, finner vi Ulrika, en kvinna vars engagemang för sitt arbete skiner igenom i varje projekt hon tar sig an. Ulrika, som nu är 54 år, har bott i Värnamo i 30 år och har under denna tid byggt ett liv fullt av familj, vänner och en yrkeskarriär som hon brinner för.

 

Balans mellan familj och fritid
Ulrika är gift med en bankman och tillsammans har de två utflugna barn. Trots en upptagen vardag finner hon alltid tid att umgås med sin familj och vänner, utforska nya kulinariska upplevelser, njuta av filmens magi på bio, resa till nya platser och, tillbringa tid på gymmet.

Rollen som säljkoordinator hos Madame
Ulrika har varit säljkoordinator hos Madame i drygt ett år. Hennes arbetsdagar är fyllda med mångsidiga uppgifter som alla har ett gemensamt mål: att göra Madame till den ultimata platsen för möten, evenemang och festligheter i Värnamo. Ulrika ansvarar för att hjälpa företag att boka konferenser av alla storlekar, från intima möten mellan några få deltagare till stora evenemang för hundratals personer. Tack vare Värnamos strategiska läge väljer många att samla sina medarbetare just här.

Från konferenspauser till festliga middagar
Ulrikas arbete sträcker sig långt bortom konferensbokningar. Hon är även den som ser till att en välbehövlig paus under konferensen fylls med exempelvis en teambuildingaktivitet eller en guidad rundvandring i Gummifabriken. Större middagar och fester, både för företag och privatpersoner, faller också under hennes ansvarsområde. För Ulrika finns det alltid anledningar att fira, och hon ser till att varje evenemang blir minnesvärt.

Vad gör Ulrikas arbete så givande?
Det som gör Ulrikas arbete så givande är inte bara de varierande uppgifterna utan även möjligheten att träffa och interagera med gäster som väljer att besöka Madame för sina festligheter. Att kunna överträffa deras förväntningar och se deras glädje är en känsla som är svår att slå. Dessutom berättar Ulrika att hon är omgiven av fantastiska medarbetare som inte bara gör arbetsdagen roligare utan också delar hennes engagemang för att skapa oförglömliga upplevelser för gästerna.

Till sist är det Ulrikas passion för sitt arbete och hennes förmåga att skapa fantastiska ögonblick för andra som gör henne till en mycket viktig del av teamet. I Värnamo, där vägar korsas och människor möts, fortsätter Ulrika att inspirera både kollegor och gäster med sitt engagemang.

Är du intresserad av att få mer information om Madames konferenser och konferenspaket?
Läs mer här!