Jasmin är ett välkänt och omtyckt ansikte hos oss på Madame Brasserie & Café i Värnamo. Som köksmästare har han en central roll i restaurangens framgång och trivs med att skapa kulinariska upplevelser för gästerna. I den här intervjun får vi lära känna Jasmin lite närmare och ta del av hans passion för matlagning och restauranglivet.


En glimt av Jasmins privatliv
Jasmin kommer ursprungligen från Bosnien men har nu sitt hem i Växjö tillsammans med sin sambo Enna, deras dotter Elle och hunden Frank. På fritiden är det ofta Elle som bestämmer aktiviteterna, men när tillfället ges ägnar sig Jasmin åt träning, löpning, se på fotboll eller att fixa och dona i hemmet.

Köksmästarens roll och ansvar
I sin yrkesroll som köksmästare på Madame Brasserie & Café har Jasmin en mängd ansvarsområden. Han är en av hjärnorna bakom restaurangens kulinariska upplevelser och ansvarar för planering, personal, ekonomi, inköp och kontakt med leverantörer. Dessutom är han den som ser till att kvaliteten på maten upprätthålls och att köket fungerar smidigt i den dagliga driften.

Det bästa med arbetet
För Jasmin är det absolut bästa med sitt arbete att få vara en del av den fantastiska miljön på Madame Brasserie & Café och arbeta med så många yrkesskickliga kollegor. Att kunna göra gästerna nöjda och samtidigt se sig själv, sina kollegor och Madame som helhet utvecklas är en kontinuerlig källa till glädje och inspiration.

Lite extra fakta om Jasmin
Jasmin har varit en del av Madame Brasserie & Café sedan öppningen år 2017 och har en gedigen utbildning från restauranggymnasiet i Värnamo. När det kommer till hans favoriter på menyn är det Entrecote som toppar listan, gärna med ett glas rött vin, särskilt från Châteauneuf-du-Pape. När det är dags för en drink i Madames bar är Jasmins val en klassisk GT med gurka och svartpeppar.

Sammanfattningsvis är Jasmin en värdefull del av Madame Brasserie & Café-familjen, och hans passion för matlagning och restauranglivet genomsyrar hans arbete. Tillsammans med Jasmin och hans yrkesskicklighet kan gästerna på Madame Brasserie & Café alltid förvänta sig en minnesvärd matupplevelse varje gång de besöker restaurangen. Det är helt enkelt en fröjd att ha honom hos oss, och vi ser fram emot många fler äventyr tillsammans.