Restaurangchef

Läs mer om tjänsten här:
http://finnvedensaljkraft.se/lediga-jobb/

 

Souschef

Madame Brasserie & Café söker ytterligare en souschef som vill jobba i ett spännande och omväxlande kök. Som souschef är du ett stöd till köksmästaren i den dagliga driften och kan ta en ledande och drivande roll med ansvar för kvalitetssäkring, utveckling och organisation.

Vi tror att du är en målinriktad person med stor yrkesstolthet, är lösningsorienterad och en god lagspelare. Huvudansvaret för köket har köksmästare Jasmin Causevic tillsammans med souschef Viktor Sjögren samt Edin Dzemat som konsult och mentor på deltid. Du som söker har relevant yrkesutbildning och minst 5 års yrkeserfarenhet och B-körkort. Meriterande är varierande erfarenhet och/eller i ledande befattning. Anställningen är en tillsvidare anställning från deltid till heltid. Kollektivavtal finns. Vi ser gärna att du är rökfri eftersom Madame är en rökfri arbetsplats.

Är du den vi söker? Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Jasmin Causevic jasmin@madame.se 072-222 37 72.

Skicka din ansökan till HR-ansvariga malin.a@palmgrengruppen.se där du berättar om dig själv med foto och CV. Intervjuer sker löpande.

Ansök

Servitris/servitör

Vi söker dig som vill jobba i vårt brasserie, en klassisk matsal med ambitioner samt den spännande och omväxlande evenemangsverksamhet som Gummifabriken erbjuder. Vi söker i första hand dig som har erfarenhet och som ställer höga krav på dig själv och din omgivning. Kärlek och stolthet till serviceyrket är ett måste, liksom förmågan till ett naturligt värdskap. Du som söker har relevant yrkesutbildning och minst 3 års yrkeserfarenhet. B-körkort. Meriterande är dryckeskunskap som sommelierutbildning, baristautbildning eller erfarenhet i ledande befattning. Anställningen är en tillsvidareanställning från 75%. Kollektivavtal finns.Vi ser gärna att du är rökfri eftersom Madame är en rökfri arbetsplats.

Är du den vi söker? Har du frågor om tjänsten kontakta gärna restaurangchef Emelie Bylund emelie@madame.se 076-837 62 92.

Skicka din ansökan till HR-ansvariga malin.a@palmgrengruppen.se där du berättar om dig själv, bifoga CV, foto och meritförteckning. Intervjuer sker löpande.

Ansök

FÖLJ, GILLA OCH ÄT MED OSS

#madamebrasserie