Servitris/servitör

Vi söker dig som vill jobba i vårt brasserie, en klassisk matsal med ambitioner samt den spännande och omväxlande evenemangsverksamhet som Gummifabriken erbjuder. Vi söker i första hand dig som har erfarenhet och som ställer höga krav på dig själv och din omgivning. Kärlek och stolthet till serviceyrket är ett måste, liksom förmågan till ett naturligt värdskap. Du som söker har relevant yrkesutbildning och minst 2 års yrkeserfarenhet. B-körkort. Meriterande är dryckeskunskap som sommelierutbildning och baristautbildning. Anställningen är en tillsvidareanställning från 75%. Kollektivavtal finns.Vi ser gärna att du är rökfri eftersom Madame är en rökfri arbetsplats. Är du den vi söker? Har du frågor om tjänsten kontakta gärna vår Restaurangchef dag, Josefin Carlsson josefin@madame.se 070-238 49 86.

Skicka din ansökan till HR-ansvariga malin.a@palmgrengruppen.se där du berättar om dig själv, bifoga CV, foto och meritförteckning. Intervjuer sker löpande.

Ansök

Hovmästare / Sommelier

Vi söker dig som vill jobba i vårt brasserie, en klassisk matsal med ambitioner samt den spännande och omväxlande evenemangsverksamhet som Gummifabriken erbjuder. Vi söker i första hand dig som har erfarenhet och som ställer höga krav på dig själv och din omgivning. Kärlek och stolthet till serviceyrket är ett måste, liksom fötmågan till ett naturligt värdskap. Som hovmästare är du ett stöd till restaurangchefen i den dagliga driften i en ledande och drivande roll i matsalen.
Du som söker har relevant yrkesutbildning och minst 5 års yrkeserfarenhet. B-körkort. Meriterande är dryckeskunskap som sommelierutbildning, barmästarutbildning eller erfarenhet i ledande befattning.
Anställningen är en tillsvidareanställning från deltid till heltid. Kollektivavtal finns.
Är du den vi söker? Har du frågor om tjänsten kontakta gärna VD Annica Palmgren annica@madame.se 0370-915592.
Skicka din ansökan till HR-ansvariga malin.a@palmgrengruppen.se där du berättar om dig själv, bifoga CV, foto och meritförteckning. Intervjuer sker löpande.

Ansök

FÖLJ, GILLA OCH ÄT MED OSS

#madamebrasserie