Madames insamling till UNICEF

Mer för fler

Vi vill att vårt företag ska betyda mer för fler människor och vi har valt att bl a stödja Unicefs arbete med att förverkliga barns rättigheter. Insamlingen är bara en del av vårt arbete som handlar om våra medarbetare och kunder liksom leverantörer och andra aktörer som på olika sätt kommer i kontakt med vårt företag.

Målsättningen är att mer för fler ska bli en naturlig del i det vardagliga arbetet och fungera som en motivator och drivkraft för hela företaget. Vi hoppas och tror också att våra kunder kommer att känna och uppskatta vårt engagemang.

Följ vår insamling till Unicef – för närvarande 820 901kr! Madame har tillsammans med Isaberg Höganloft under julborden öronmärkt en peng för varje fullt betalande showjulbordsgäst till förmån för Unicef.

Även om vi inte kan närma oss miljonen i år, vill vi ändå göra något. Så ett litet bidrag från varje såld Julkasse Madame eller Julkasse Höganloft ger därför tillbaka till Unicef.

Vill du hjälpa oss?

Ditt namn/företag kommer att presenteras på insamlingen!
Klicka på denna länk och donera ett belopp direkt till insamlingen: https://unicef.se/egna-insamlingar/1188-isaberg-hoganloft-och-madame-brasserie-cafes-insamling

Bli världsförälder till UNICEF Sverige och stöd barns rättigheter:
https://unicef.se/bli-varldsforalder

 

Har du frågor om vårt engagemang? Kontakta gärna oss!