Lunch hos Madame

Meny vecka 39
Måndag

Kokt rimmad oxbringa med skysås, pepparrotscreme och ugnsrostade rotfrukter

Tisdag

Frasig kycklinglårfilé med frästa grönsaker, buljongkokt ris, chilimajonnäs samt en koriander och sesamsallad

Onsdag

Jägarbiff med svampsås, rårörda lingon, pressgurka och örtpotatis

Torsdag

Nattbakad kalvhögrev med syrlig dillsås, rostade morötter och ugnsstekt potatis

Fredag

Panerad fläskschnitzel med rostad vitlökssky, kryddsmör, gröna ärtor och klyftpotatis

Veckans vegetariska

Rostad broccoli med brynt smör, krämig bulgur, rostade kikärtor picklad lök och torkade tomater

Dagens lunch & veckans vegetariska

inklusive sallad, bordsvatten och kaffe

120kr
Veckans fisk

Havets Wallenbergare med vitvinssås, gröna ärtor, citron och potatispuré

130kr
Vecka 39

Plat du Jour

Madames plat du jour är dagens rekommenderade tallrik från köksmästaren som serveras till konferensgäster och förbokade sällskap vid bokade bord. Bokas senast 17.00 dagen före ankomst via vår bordsbokning.

Måndag

Bakad rödingfilé med vitvinssås, höstprimörer och kokt potatis

Tisdag

Långbakad rapsgrisrygg med gräddsås, äppelchutney, glacerad morot och persiljepotatis

Onsdag

Halstrad kummelfilé med smörsås, rostad broccolli, dressad fänkål och potatispuré

Torsdag

Klassisk Wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispuré

Fredag

Ört och vitlöksstekt gårdskyckling med rostad majs, variation på betor och steksky

Alltid på Madame

Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré

179kr

Inkl. sallad, bröd, vatten, kaffe och kaka. Lunchen kan anpassas efter föranmäld specialkost.

Boka bord