Sommelier

Vi söker dig som vill jobba med att förstärka och utveckla vin- och dryckeskunskap bland medarbetare och gäster i vårt brasserie, en klassisk a la carte matsal med ambitioner. Utöver arbete i matsal inkluderar tjänsten delvis ansvar för dryckesbeställningar, förråd och inventering samt provning och utbildning för medarbetare samt ev. kunder. Arbetet som sommelier kombineras med servitris/servitör då Madames verksamhet i Gummifabriken också inkluderar konferens, fest- och evenemangsverksamhet.

Du är stabil och trygg person med hög servicekänsla och god samarbetsförmåga som ställer höga krav på dig och din omgivning. För att trivas krävs att du har god struktur, ordningssinne och en stark vilja att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och professionalitet i drift, försäljning och värdskap.

För den här tjänsten krävs sommelierexamen eller motsvarande erfarenhet. Arbete i ledande befattning och / eller barutbildning är meriterande.

Du behöver ha en bakgrund i en relevant yrkesutbildning och minst 5 års yrkeserfarenhet. Anställningsgraden kan vara 60-100%. Tjänsten är tillsvidare efter 6-månaders provanställning. Palmgrengruppen är medlem i Visita och tillämpar kollektivavtal. Madame är en rökfri arbetsplats.

Tillträde enligt ök. Interjuver sker löpande. Skicka din ansökan till VD Annica Palmgren, annica@palmgrengruppen.se där du berättar om dig själv, varför du söker jobbet, bifoga CV, foto och referenser. Ev. frågor besvaras via mail.

 

Vänligen notera att vi endast behandlar korrekt framställda ansökningar. Läs mer om tjänsterna på https://madame.se/jobba-hos-oss/