Julshow med julbord hos Madame!

Boka årets bästa julshow med julbord hos Madame i Gummifabriken i Värnamo

På scen i denna glittrande och extravaganta show står två av Sveriges mest framstående musikaliska krafter, Tess Merkel från discolegenderna Alcazar och Martin Rolinski från popsensationen BWO. Tess och Martin levererar sina största hits och personliga favoriter och bjuder publiken på ett ”battle” med extra allt! Kvällens show bjuder allt från smäktande soul till discopuls från Studio 54 och dagens mest bländande pophits!

Vi serverar ett stort hemlagat julbord, ett hantverk från vårt kök där så mycket som möjligt är närproducerat. Välkommen till en kväll som är allt annat än lagom, årets julshow hos Madame!

JULSHOW BILJETT inkl. stort hemlagat julbord
PRIS: 1395kr ex. moms (1630kr inkl. moms)

Tillgängliga datum är:

November:
Fredag 29/11
Lördag 30/11

December:
Torsdag 5 / 12
Fredag 6/12
Lördag 7/12

Torsdag 12/12
Fredag 13/12
Lördag 14/12

Torsdag 19/12
Fredag 20/12

Andra datum mot förfrågan.

För mer info om upplägg och tillgängliga datum, maila oss på info@madame.se eller ring oss på 0370-61 55 90 (vardagar 8,00-17,00)

——————————–

MER FÖR FLER
Sedan flera år tillbaka har Madame och Isaberg Höganloft i samarbete med Unicef i projektet ”Mer för Fler”  samlat in pengar i samband med sina julshower.
För varje såld julshows-plats skänker vi en summa till insamlingen. De senaste åren har insamlingen genererat ca 100 000kr per år, totalt drygt 1Mkr sedan starten.

Följ vår insamling Se här

 

MARTIN ROLINSKI & TESS MERKEL
TVÅ DISCO LÅTSKATTER SLÅS SAMMAN

Två av Sveriges mest framstående musikaliska krafter, Martin Rolinski och Tess Merkel, blickar framåt mot en sensationell musikalisk sammanslagning. Kända för sina avgörande roller i de hyllade discogrupperna Bodies Without Organs (BWO) och Alcazar, förväntas detta dynamiska samarbete bli ett musikaliskt fyrverkeri.

Martin Rolinski, masterminden och rösten bakom BWO:s elektroniska ljudlandskap och Tess Merkel, den kraftfulla rösten och centralfiguren i Alcazar, samlas för att skapa ett musikaliskt fyrverkeri med mer hits än vad något annat band kan få fram. Efter flera veckor av hemlighetsmakeri ser de fram emot att dela med sig av det kommande projektet som lovar att hylla gruppernas arv och överraska lyssnare världen över.

Om BWO

Bodies Without Organs (BWO) var pionjärer inom den svenska elektroniska popscenen och skapade tidlösa hits som “Temple of Love”, “Lay Your Love on Me“, ”Sunshine In The Rain” och många många fler. Martin Rolinski var centralfiguren i gruppens ljuduniversum vars röst och scenpersonlighet satte grunden för bandets framgång. Efter att ha startat och drivit diverse framgångsrika företag är han nu redo att äntra scenen igen.

Om Alcazar

Alcazar, en av Sveriges mest älskade popgrupper, charmade världen med sina dansanta låtar och glittrande framträdanden med hits som “Stay the Night”, “Not a Sinner Nor a Saint” och den internationella monsterhiten “Crying at the Discoteque”. Tess Merkel, med sin kraftfulla röst och karisma, var även hon en nyckelspelare i gruppens framgångssaga.
Nu är dessa pop- och disco-sensationer redo att slå ihop en hitkavalkad som kommer få dansgolv över hela världen att skaka.