Madames insamling till UNICEF

Mer för fler

Vi vill att vårt företag ska betyda mer för fler människor och vi har valt att bl a stödja Unicefs arbete med att förverkliga barns rättigheter. Insamlingen är bara en del av vårt arbete som handlar om våra medarbetare och kunder liksom leverantörer och andra aktörer som på olika sätt kommer i kontakt med vårt företag.

Målsättningen är att mer för fler ska bli en naturlig del i det vardagliga arbetet och fungera som en motivator och drivkraft för hela företaget. Vi hoppas och tror också att våra kunder kommer att känna och uppskatta vårt engagemang.

Följ vår insamling till Unicef – för närvarande 816 251kr! Madame har tillsammans med Isaberg Höganloft under julborden öronmärkt en peng för varje fullt betalande showjulbordsgäst till förmån för Unicef.

Tidigare projekt

I samband med internationella barndagen den 20 november 2012 ställde Montessoriskolan Galaxen i Gislaveds ut sitt höstprojekt om FN:s barnkonvention på Isaberg Höganloft. Alla barnen på skolan, från förskola till högstadiet har arbetat med olika artiklar om barns rättigheter. Utställningen var aktiv fram till mitten av januari och har haft många imponerade besökare som också deltagit i insamlingen. Barnen lärde sig mycket om barns rättigheter och intresserade sig för många frågor kring barns rättigheter. Totalt samlade utställningen in hela 5 000kr under perioden på frivilliga bidrag. Dessa pengar märktes speciellt Montessoriskolan Galaxen på insamlingen.

Även om vi inte kan närma oss miljonen i år, vill vi ändå göra något. Så ett litet bidrag från varje såld Julkasse Madame eller Julkasse Höganloft ger därför tillbaka till Unicef.
Läs mer om detta här

 

Vill du hjälpa oss?

Ditt namn/företag kommer att presenteras på insamlingen!
Ge 50 kr med SMS!
Skicka KÄMPA ISABERG till 72 900

Bli världsförälder genom oss
Ansök här!

Följ vår insamling
http://unicef.se/egna-insamlingar

Har du frågor om vårt engagemang? Kontakta gärna oss!