JAZZ Madame

På grund av rådande omständigheter tar JAZZ Madame paus under våren men återkommer till hösten laddad med några av Sveriges bästa Jazz-artister. 

Sista onsdagen i varje månad presenterar JAZZ Madame stjärnor och legender på den svenska jazzscenen! Njut av god mat och sittplats vid ett bord eller en enkel plats i baren för att dricka en cocktail eller ett glas vin till sköna toner.

Dinera med live musik
För entré till JAZZ Madame krävs biljett, antingen matplatsbiljett eller barbiljett. Vi öppnar JAZZ Madame 18.00 och gäster med matplatsbiljett är välkomna till bords senast 19.00 för att välja från meny på plats.

Har man barbiljett finns det några sittplatser alternativt ståbord. Först till kvarn gäller och vi rekommenderar att vara ute i god tid. Det går bra att beställa dryck och enklare förtäring vid dessa barplatser. Konsert startar ca 20.00 i två olika set med paus. Beräknas klart ca 22.00.

Biljetter säljs också i dörren 18.00-19.45 i de fall det finns platser kvar.

Biljetter bokas via Gummifabrikens evenenemang, köp dina biljetter här. Notera att mat eller dryck ej ingår i biljettpris. JAZZ Madame scenen kan också presentera andra artister och band inom fler eller angränsande genrer.

Har du frågor kontakta oss på 0370-61 55 90