Vi söker ytterligare en souschef som kan ta en ledande roll med ansvar för kvalitetssäkring, utveckling och organisation. Du kommer att jobba i ett redan framgångsrikt team och vara med och utveckla verksamheten vidare. Du är en driven och målinriktad person med stor passion för ditt yrke och god organisationsförmåga. Du ställer höga krav på dig själv och din omgivning, ser till att verksamheten bedrivs med ”puts och studs”, har god ordning och reda, sist men inte minst har kul på jobbet!

Du behöver ha en bakgrund i en relevant yrkesutbildning och minst 5 års yrkeserfarenhet. B-körkort. Meriterande är längre erfarenhet, helst i ledande befattning.

Huvudansvaret för köket har köksmästare Jasmin Causevic tillsammans med souschef Viktor Sjögren samt Edin Dzemat som konsult och mentor på deltid.

Tjänsten är efter provanställning tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Heltid, arbetstiderna är varierande. Palmgrengruppen är medlem i Visita och tillämpar kollektivavtal. Madame är en rökfri arbetsplats.

Är du den vi söker? Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Jasmin Causevic jasmin@madame.se 072-222 37 72. Skicka din ansökan till HR-ansvariga malin.a@palmgrengruppen.se där du berättar om dig själv, bifoga CV, foto och meritförteckning. Sista ansökningsdag är 25 mars. Intervjuer sker löpande.