Madame gör storstad av småstad i en ledande rendez-vous för människor, mat och nöjen! Nu söker vi en stensäker restaurangchef som med stor passion och ambition för mat, dryck och värdskap kan leda ett redan framgångsrikt team in i framtiden.

På brasseriets meny finns klassiska franska och svenska rätter tolkade på eget vis för både korta och långa besök. På vinlistan dominerar franska och amerikanska viner och i baren tolkas klassiska cocktails. Utöver brasseriet med en a la carte har Madame café med eget bageri, lunch, pausserveringar till föreställningar, evenemangsmatsal och konferenser.

Madame har utvecklats ur Gummifabrikens idé om att vara en mötesplats för kultur, näringsliv och akademi, en motor för tillväxt och utveckling. I huset finns en teatersalong, en livescen för konsert och evenemang, biostad i tre salonger, nya stadsbiblioteket, Campus Värnamo med flera hundra studenter i program och kurser och ett varierande antal företag i kontorshotellet.

Nu söker vi en stensäker restaurangchef som med stor passion och ambition för mat, dryck och värdskap kan leda ett redan framgångsrikt team in i framtiden. Du jobbar proaktivt med service, försäljning, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet, bland våra medarbetare och gäster i den dagliga driften med fokus på a la carte och evenemang. Meriterande är en vinnande personlighet, gedigen erfarenhet och kunskaper inom vinets- och dryckernas magiska värld.

Du är resultatinriktad, ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du trivs att arbeta med förbättring och utveckling, är flexibel och är inte rädd för förändringar. Du är en ledare som lätt vinner andras förtroende, har en stor yrkesstolthet och är intresserad av människor. Du ställer höga krav på dig själv och din omgivning, ser till att verksamheten bedrivs med ”puts och studs”, har god ordning och reda, sist men inte minst har kul på jobbet!

Som restaurangchef ingår du i vår ledningsgrupp.

Tjänsten är efter provanställning tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Heltid, arbetstiderna är varierande. Palmgrengruppen är medlem i Visita och tillämpar kollektivavtal.


Är du den vi söker? Har du frågor om tjänsten kontakta gärna VD Annica Palmgren, 070-3777006. Skicka din ansökan till HR-ansvariga malin.a@palmgrengruppen.se där du berättar om dig själv, bifoga CV, foto och meritförteckning. Sista ansökningsdag är 31 mars.